Kirjanpito-ohjelman asennus

Holli-ohjelman asennus

Ohjelma ei tarvitse asennusohjelmaa. Se vain kopioidaan haluttuun kansioon tietokoneella esim. C:\Kirjanpito\

Windowsin työpöydälle luodaan sitten kuvake ohjelman käynnistämiseksi.

Kansiossa kuuluu olla vähintään Holli.exe ja tämä ohjetiedosto Holli.chm. Otettaessa ohjelmaa käyttöön kansioon tallentuu myös Holli.ini, jossa on kaikki ohjelman määrittelyt. Ohjelma ei käytä Windowsin rekistereitä.

Ohjelman poisto

Jos ohjelmaa ei tarvitse, sitä ei ole pakko poistaa. Se ei käyttämättömänä kuluta koneen resursseja muuta kuin kovalevytilaa. Jos sen haluaa kokonaan poistaa, voi sen asennuskansion poistaa. Sen jälkeen ei ohjelmasta jää mitään koneeseen.

Useita asetusprofiileja

Jos käyttää samassa koneessa ohjelmaa erilaisilla asetuksilla, voi jokaiselle tehdä omat määrittelytiedostot.

Perussovelluksessa määrittelyt ovat Holli.ini-tiedostossa. Ini-tiedostoja voi olla myös useita erinimisiä, jotka kaikki pitää olla samassa kansiossa Holli.exe-ohjelman kanssa.

Käytännössä uusi asetusprofiili muodostetaan tekemällä ohjelman käynnistyskuvakkeesta kopio, nimeämällä se halutuksi ja sen ominaisuuksista muokataan komentoriviä (Kohde). Se on perussovelluksessa esim. C:\Kirjanpito\Holli.exe . Uudella profiililla sen perään lisätään parametri halutulla nimellä, jolloin se voi olla esim. näin: C:\ Kirjanpito\Holli.exe Uusiviritys . Kun tällä kuvakkeella käynnistää, muodostaa ohjelma määrittelytiedoston Uusiviritys.ini.